Evenementen

Evenementenhulpverlening

Heeft u E HBO'ers nodig voor uw evenement? 
Dat kan tot 8 weken voor aanvang van het evenement, zodat wij voldoende tijd hebben om de benodigd e vrijwilligers hiervoor te werven.

Neem contact op met onze inzetcoördinator om de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt daarna een aanvraagformulier en conceptbegroting. N ondertekening en ontvangst van de aanvraag nemen we deze in behandeling en informeren wij u verder over de planning.
Inzetcoördinator: Astrid Kerkhof via 06 - 20 73 80 31.

On ze EHBO'ers
Onze EHBO'ers beschikken over een geldig EHBO-diploma volgens de actuele richtlijnen van het Oranje Kruis. Daarnaast hebben meerdere EHBO'ers de aanvullende opleiding EHBDD (eerste hulp bij Drank en Drugs) gevolgd. 

Onze EHBO’ers zijn pro-actief, denken in mogelijkheden en beschikken over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er altijd representatief uit met nette en herkenbare EHBO kleding.

Veldnorm evenementenzorg

Wij onderschrijven de veldnorm evenementenzorg.

Inzetgroep EHBO BergOss

Vrijwilliger zijn op een EHBO-post?
Heb je een geldig EHBO-diploma of ben je bereid dit te behalen? Lijkt het je leuk om met ons te zorgen voor de gezondheid van de bezoekers en deelnemers van evenementen? 
Wordt dan lid wilt van onze vereniging.

Meedraaien op evenementen is bij ons niet verplicht. 
We vinden het gewoon leuk!

Als je actief meedraait kan je ook deelnemen aan extra oefeningen en trainingen zoals EHBDD (Eerste Hulp bij Drank en Drugs) bovenop de reguliere herhalingslessen.

Neem contact met ons op voor de details.